Sena Performers Stage

   

13:30 // Jack Parow

De Esplanade is geopend vanaf 13.00 uur!
Voorafgaand aan de show van Jack Parow opent stadsrapper Doominoo het festival om 13.20 uur!
Jack Parow scoorde dikke hits met o.a. "Cooler as Ekke" en "Dans, Dans, Dans". In Nederland werkte hij o.a. samen met de Jeugd van Tegenwoordig en The Opposites. Zijn nieuwe album "Afrika 4 Beginners" is zeer goed ontvangen.


14:40 // Ronnie Flex & Deuxperience Band

Voorafgaand aan de show van Ronnie Flex zal burgemeester van Almere Franc Weerwind de vlam aansteken, dit jaar is de vlam opgehaald in Wageningen door de wandelaars van Atletiek vereniging Zeewolde. 


15:40 // Wulf

Voorafgaand aan de show van Wulf zal Flavourland winnares Norah Jane om 15.30 2 nummer spelen.
Wulf was vorig jaar opeens overal te horen op de internationale hit "Summer On You", en daarna ging het snel. Na "Mind Made Up", is ook "All Things Under The Sun" een grote hit. 


16:55 // 5-voor-5 moment

Om 5 minuten voor 5 staan we met alle Bevrijdingsfestivalbezoekers in het land, bijna één miljoen mensen, 5 minuten stil bij onze vrijheid. Bij het idee dat we in vrijheid een feest kunnen vieren en dat we dat in het hele land aan het doen zijn. Maar ook bij de onvrijheid van anderen op de wereld. Vanaf het hoofdpodium op elk Bevrijdingsfestival word je meegenomen in dit symbolische moment. Doe mee, en zorg dat je om 5 voor 5 bij het hoofdpodium bent.


17:05 // Andy Frasco & The U.N. (USA)

Op veler verzoek is onze Amerikaanse vriend weer naar Flevoland gekomen! Nodig Andy Frasco en zijn band The U.N. uit op je podium en je weet dat deze goedlachse artiest het publiek aan het feesten krijgt. Andy omschrijft zijn muziek als “Party Blues with a touch of Barefoot Boogie” waarbij hij de wereld trakteert op zo’n 250 shows per jaar. Al stuiterend over het podium brengt hij zijn eigen werk vol overgave ten gehore en wat bewerkte covers (bijvoorbeeld 'Road to Nowhere' van Talking Heads, 'Killing In The Name Of' van Rage Against The Machine en 'Fight For Your Right' van de Beastie Boys). Van zijn band kun je solo-battles, sexy saxofoonlicks en strakke dansbare beats verwachten.


18:45 // The Dubbeez

De jonge Almeerse/Amsterdamse reggaeformatie The Dubbeez reboot met hun sprankelende, speelse eigen sound de vintage roots- en dubreggae naar het hier en nu. Ze namen hun album op in Jamaica en gaan op tournee met Ziggy Marley. Maar eerst: Almere!


20:00 // The Euros

Mashup op z'n best! The Euros spelen de haringen uit de (festival)tent en komen er lachend mee weg. Naast een zondvloed aan hits zorgt dit powertrio met hun briljante interactie en knallende show voor steengoed vermaak. Van Queen tot Justin Timberlake en van Nirvana tot Kate Perry.


21.45 // Douwe Bob

Op zijn vijfentwintigste is Douwe Bob inmiddels een household name in de Nederlandse popcultuur. Eurovisie Songfestival, De Beste Singer-songwriter, uitverkochte clubtours, we kunnen nog wel even doorgaan. Van Pinkpop tot Paradiso en dit jaar gelukkig eindelijk ook op Bevrijdingsfestival Flevoland.


23:00 // Coen & Sander (dj-set)

Dé afsluiter van alweer het 26ste Bevrijdingsfestival van Flevoland!© 2019 Bevrijdingsfestival Flevoland - Vrijheid Wereldwijd! | Powered by Codestream 3.6.0