Young Movement Stage (Forum)

  

Stadhuisplein

Vanwege de markt zijn er op het Stadhuisplein geen activiteiten mogelijk. Het talentenpodium van Young Movement is daarom verplaatst naar het Forum, het plein voor de bioscoop.


Programma Youth Movement podium (Forum)

5 mei audities jongerenpodium 2018

Zondag 15 april 2018 was het zover, de audities voor het 5 mei jongerenpodium vonden plaats. Dit is een daverend succes geworden!

Young Movement organiseerde in samenwerking met JRA en JVSA het evenement dit jaar in Theater en Cultureel centrum De Glasbak in Almere Muziekwijk.

Diverse acts met een bijzonder verhaal kwamen daar om hun talenten te tonen aan het aanwezige publiek. Dit werd gedaan door gebruik te maken van muziekinstrumenten, maar ook door middel van zang, dans en rap. De zaal bestond uit juryleden, de deelnemers en hun supporters.

Van alle 23 deelnemers, werden er uiteindelijk 12 acts gekozen en vier wildcards uitgedeeld door de drie juryleden om tijdens 5 mei op te treden. Bestaande uit Joggo, die samen heeft gewerkt met de musical director van Shaggy. Shockman die onder andere heeft opgetreden op evenementen zoals het Jamrock Festival en Dwight werkzaam als producer van Music Mode.

De wildcards zijn bedoeld om de talenten waar de jury potentie in zag, maar waar het er helaas niet volledig uitkwam, toch de kans te geven om het beste van zichzelf aan het 5 mei publiek te tonen.

Hier een overzicht van alle 12 kandidaten die door zijn: Larissa Admiraal (zang), Samora Souprayen (zang), Sumayya Sheeba Music (zang), Gwara Dem (dans), Sallie E & Gmez Fabio Gimenez Montes (rap), SarahWella de Rozari (zang en rap), Yentl de Jong (zang), Jackie Knows (band), AstroNutz (band), Chantal Schoonhoven (zang), waarbij de 4 wildcards zijn uitgedeeld aan Shamilean (rap) en Fix Things First (band) Denise (zang) Sylvana (viool).

De bovenstaande artiesten komen optreden op het jongeren podium tijdens het bevrijdingsfestival! Dit evenement vindt plaats op Het Forum tegenover de bioscoop Kinepolis vanaf 12:00 uur t/m 18:00 uur.

Hier zullen ook de jongerenorganisaties Young Movement, JRA en JVSA bij aanwezig zijn, die verantwoordelijk zijn geweest voor de 5 mei audities en die ook het 5 mei jongeren podium organiseren.

Wij als jongerenorganisaties willen graag alle bezoekers, artiesten en vrijwilligers bedanken die dit hebben mogelijk gemaakt. Zij hebben stuk voor stuk allemaal hun steentje bijgedragen om dit allemaal mogelijk te maken!

Wij zien jullie graag 5 mei op Het Forum!© 2019 Bevrijdingsfestival Flevoland - Vrijheid Wereldwijd! | Powered by Codestream 3.6.0