14:00 - QUEEN FOREVER

Queen Forever is zonder twijfel dé beste Queen tribute band die in Nederland te boeken is!

Ze spelen al vele jaren zeer internationaal en o.a. in Italië, Engeland, Duitsland en Mexico. Ook hadden ze de eer op te mogen treden op de Britse ambassade in Koeweit, dit is zeker een bewijs voor zanger Timothy's geloofwaardigheid als Freddie Mercury. Queen Forever bestaat uit zeer professionele muzikanten die niet alleen de looks, maar zeker ook de skills hebben om het geluid van Queen zeer goed te kunnen laten horen. Ze spelen al jaren voor uitverkochte zalen en nu eindelijk ook in Almere te beleven!

Dit zeer complete concert (ruim 2 uur Queen!) zorgt ervoor dat alle hits langskomen, van We Are The Champions tot Radio Gaga en van Love of My Life tot (uiteraard) Bohemian Rhapsody. Grote kans dat ook David Bowie en Montserrat Caballé nog even langskomen om een nummer mee te zingen!

 

 


16:30 & 17:30 - DJ Mister Nicekai

Mister NiceKai is een DJ die altijd het publiek in de gaten houdt en zich niet vasthoud aan een set die van te voren is voorbereid, inspelen op het publiek is een van zijn eigenschappen die hem maken tot de DJ die hij nu is.  De lekkerste 90’s classics, de gezelligste guiltypleasures en het beste van de 00’s dat is het speeldveld waar Mister NiceKai zich in begeeft.

Met Mister NiceKai achter de draaitafels weet je zeker dat de voetjes van de vloer gaan, de handjes in de lucht en er voluit meegezongen gaat worden!!


17:00 - Re-Play

De band Re-Play wordt in 1990 in Rotterdam opgericht door Alwin Burke, Henk Waarde & Samuel de Wit. Drie muzikale vrienden, die al eerder als ‘The Pasadenas’ met elkaar deelnamen aan de Soundmixshow en zelfs twee Engelstalige singles uitbrachten in Duitsland. Nadat Mark Dakriet in 2003 aankondigt te willen werken aan zijn solocarrière, richt Re-Play zich onder andere met een verzamelalbum steeds meer op Suriname, waar het opnieuw successen kent. In 2006 komt de band met een nieuw album (‘Op Eigen Benen’), en start het een eigen theaterprogramma waarin het bekende soul- en Motown nummers ten gehore brengt. In 2015 zien we Re-Play in de originele bezetting, Alwin, Henk, Sam & Mark, terug op het podium bij de concerten van de Ladies of Soul. De nieuwe single van Re-Play “Er Is Geen Ander” gaat weer gepaard met een fantastische clip waarin verbroedering en liefde centraal staan.18:00 - Trafassi live in concert

 Trafassi is het Surinaamse woord voor 'anders' of 'ommekeer'. De band had in de jaren '80 een enorme hit met “Wasmasjien". De bedoeling van de band is om de Nederlandse showbizz een tropische, Caribische dimensie te geven. Zij doen dit met een gevarieerd repertoire van Surinaams, Antilliaanse en Nederlands met merengue, kaseko, salsa, zouk, calypso en vele andere ritmes. Het optreden belooft dan ook een groot feest te worden!


19:30 - Belle Perez (BE)

Belle Perez is een Spaanse zangeres die geboren is België. Desondanks kan ze in Nederland rekenen op een grote fanbase, ze stond dan ook in Ahoy en de Heineken Musical Hall. Haar roem kreeg een sneeuwbaleffect toen ze met haar derde album Baila Perez, de slimme switch maakte van pop naar latin, een stijl die haar op het lijf is geschreven. Ze was ‘thuis’. Hits als Que viva la vida, Enamorada, Que viva la vida en Ave Maria zitten in ons muzikale geheugen gegrift. 


20:00 - OJKB guilty pleasures

OJKB zijn twee dj's die wel van een feestje houden. Stil staan is er niet bij wanneer Ouwe Jongens Krentebrood op het podium staat. Van Links naar Rechts, Zakken Zakken Zakken en Springen Springen Springen, met gierende banden grijpen ze je bij je lurven. Guilty pleasures worden natuurlijk niet vergeten, kortom: #OJKB is een gekkenhuis!


21:00 - dj Gregor Salto

Gregor Salto is een Nederlandse dj en producer. Als hoofdact van de grootste festivals in het land vestigde Gregor zich als een toonaangevende artiest in het Nederlandse clubland met zijn kenmerkende mix van tropische, latin en soulvolle grooves, op een solide basis van house en electro.


 


22:00 - DJ's MR belt & wezol

Mr Belt & Wezol is een Nederlands electronisch muziekduo, bestaande uit DJ Bart Riem en producer DJ Sam van Wees. De nummers 'Shiver' (uitgebracht onder Spinnin' Records) 'Finally' en 'Somebody to Love' stonden op nummer één in de house music hitlijst, evenals de nummer twee in de hitlijsten van Beatport voor enkele weken. Het duo is goed op weg naar de top, en dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen.


23:00 - DJ La Fuente

La Fuente has got ‘the feel good factor’ written all over him. Unique in style and original in sound. House music at its best – Uplifting, energetic and smile-inducing. A big nonstop hype with a virtually unparalleled energetic stage performance. Always bringing that good vibe and ‘tearing the roof off’!

La Fuente zal de avond feestelijk afsluiten!


 © 2019 Bevrijdingsfestival Flevoland - Vrijheid Wereldwijd! | Powered by Codestream 3.6.0