Artiesten 5 mei bekend !!

Geplaatst op: 28-02-2014 00:00

Het complete artiestenprogramma van Bevrijdingsfestival Flevoland is vandaag bekend geworden. De hoofdact van deze editie is ongetwijfeld de Nederlands band Racoon.

Met meer dan 10 hits in de top 40, het winnen van een Edison, 3FM Award, Gouden Harp én de Popprijs is Racoon op dit moment dé festivalband van Nederland. Het grote concert in de HMH dat ze in april gaan geven was al snel uitverkocht en de band geeft de eerste gratis toegankelijk festivalshow na hun tour in Almere.

 

Ook de overige bands zijn allen zeer bekend, het programma is zeer divers.

Dit jaar is Gers Pardoel (nr. 1 hits: “Ik neem je mee” en “Bagagedrager”) de “Ambassadeur van de vrijheid”, hij zal het festival openen en vliegt daarna per helikopter het land door. In de middag zal o.a. worden opgetreden door het “Electronic Dance Music” dj team The Partysquad (meer dan 10 top-10 hits) , rappers Kraantje Pappie en Diggitz, de poprock band Rigby (megahit: “Earth Meets Water”) en de Almeerse band Freecoolinsky.

 

De avond start met een concert van de 3JS (voor het eerst in Almere), gevold door de ultieme feest rockband The Dirty Daddies (Queen, Marco Borsato en Kings Of Leon in één rockende mix). Na Racoon zal FeestDJRuud (o.a. Valtifest en Mysteryland) het festival op gepaste wijze afsluiten. Al deze acts spelen op de Sena Talent Stage, dat op de Esplanade staat, de presentatie is wederom in handen van Tim Calis.

 

Naast deze acts zal er ook ruimte zijn voor jonge talenten op de “Talent Academy Stage” (door jongerenwerk de Schoor), is er op de Grote Markt het “Kids & Family plein” én wordt het Forum omgetoverd in het  “Plein van de Vrijheid”, met veel ruimte voor goede doelen en inhoudelijke activiteiten.

Terug naar het overzicht

© 2021 Bevrijdingsfestival Flevoland - Vrijheid Wereldwijd! | Powered by Codestream 3.6.0