BFF 2012 eerste artiesten bekend!

Geplaatst op: 10-05-2011 10:55

De artiesten die op het hoofdpodium zullen optreden tijdens de 20ste editie van het bevrijdingsfestival zijn zojuist bekend gemaakt.

Tijdens het festival zijn er 4 podia met een gevarieerd aanbod. Het programma van het “SENA/de Meester” podium, het kidspodium en het feest podium is half februari gereed.

Op het hoofdpodium op de Esplanade in Almere Centrum zal in ieder geval worden opgetreden door:

  • Alain Clark met band. Alain CLark is de "Ambassadeur van de Vrijheid" en sluit zijn helicoptertour in Almere af met een extra lange show. Hij had grote hits als "This Ain't Gonna Work", "Love Is Everywhere" en "Father and Friend". Zijn live-cd met het Metropole Orkerst is net uit. ZIjn nieuwe album is in april klaar, de verwachting is dan ook dat zijn nieuwe single rond 5 mei een dikke hit is. Het is voor het eerst dat Alain Clark in op een gratis festival in Flevoland zal spelen. Een waardige afsluiter dus.
  • Gers Pardoel. Op dit moment met 3 hits in de top 40 (o.a. “Ik neem je mee”) en uitgeroepen tot artiest van het jaar.
  • Charly Luske met live band. Absoluut de beste deelnemer van The Voice Of Holland en een naam die we óók volgend jaar nog vaak zullen horen.
  • Postman. Nederlands meest succesvolle reggae/rock/rap formatie ooit. Door de programmeurs van festivals en podia geroemd om de zeer energieke live-show.
  • Di-Rect. Nu weer hoog in de hitlijsten en altijd garant voor een rockende show. Inmiddels een volwassen rock-monster.
  • Ali B. Op Volle Toeren. Een bijzonder concert van Ali B., zijn live-band, 3 bekende rappers en 2 bekende “oldies” die meedoen in de populaire tv-show.
  • The Tropical Allstars. Een speciale non-stop show met de “Tropische Toppers” Trafassi, Oscar Harris, Massada, Dutch Rhyhtm & Steel Band en The Soca Boys. Stilstaan onmogelijk!

Bevrijdingsfestival Flevoland is sinds vele jaren het best bezocht festival van de regio, ook komende editie wordt gerekend op in totaal ruim 100.000 bezoekers. Naast de artiesten is een breed programma aan activiteiten die aansluiten bij het thema “Vrijheid geef je door”

Terug naar het overzicht

© 2021 Bevrijdingsfestival Flevoland - Vrijheid Wereldwijd! | Powered by Codestream 3.6.0