BFF zoekt stagiaires !

Geplaatst op: 26-08-2014 00:00

We zijn op zoek naar een stagiaire van een relevante HBO opleiding (media en entertainment management, vrijetijdsmanagement, communicatie e.d.) voor minimaal 3 dagen per week. Snel starten is mogelijk, in jan/feb beginnen kan ook.

Werkzaamheden ?
Ondersteuning van de communicatie en productie. Dit behelst taken op het gebied van publiciteit (o.a. website, PR-acties, sociale media) en/of productie (o.a. meedenken aan en uitvoering van het programma, festivalmarkt, vrijwilligers). Lid productieteam.

Wie zijn wij ?
Bevrijdingsfestival Flevoland is al 22 jaar het best bezochte festival in de regio, met een muzikaal én inhoudelijk programma. Met jaarlijks meer dan 50.000 bezoekers, 200 (veel vrijwillige) medewerkers en dus héél veel werk te verzetten kunnen we nog wel wat hulp gebruiken. Kantoor is gevestigd in poppodium de Meester, vlakbij station Almere Centrum.

Wie ben jij ?
Je volgt een HBO-studie, bent pro-actief, stressbestendig, een teamplayer, flexibel en je kunt snel schakelen. Daarnaast ben je goed in plannen en organiseren, heb je geen 9 tot 5 mentaliteit en ben je goed in woord- en geschrift.

Reageren ?
Mail naar barry@demeesteralmere.nl of bel 036 5332780

Terug naar het overzicht

© 2021 Bevrijdingsfestival Flevoland - Vrijheid Wereldwijd! | Powered by Codestream 3.6.0