Caro Emerald en Kesington naar BFF 2015 ! 4 podia.

Geplaatst op: 18-01-2015 00:00

Kensington en Caro Emerald op Bevrijdingsfestival Flevoland.

Uitbreiding naar 4 podia in Almere Centrum

 

De eerste acts voor Bevrijdingsfestival Flevoland zijn geboekt. Caro Emerald is dit jaar de “ ambassadeur van de vrijheid”,  met haar complete live band bezoekt ze overdag 2 festivals en ze sluit de dag af met een concert op het festival in Almere. De organisatie is zeer verheugd met dit optreden, de zangeres treedt op over de hele wereld en speelt nauwelijks nog in Nederland.

Ook de band Kensington is op dit moment zeer populair, met afgelopen jaar een aantal grote hits en een uitverkochte tournee lukte het ze afgelopen week om in 1 dag de Ziggo Dome uit te verkopen.

Andere acts die inmiddels zijn vastgelegd zijn de Handsome Poets (hits o.a. “ Dance The Was Is Over”), de Engelse band Radio Riddler (met een show met nummers van Prince in reggae stijl), en de band Roadcrew die afgelopen jaar de provinciale popprijs won.  Het festival wordt geopend door de (van tv bekende) “Tourette On Tour”  band en wordt gepresenteerd door Tim Calis. Op dit moment worden de overige acts gecontracteerd, eind februari is het hele programma rond.

 

De komende editie van het Bevrijdingsfestival is een bijzondere. Het is landelijk het 25ste jaar dat de Bevrijdingsfestivals worden georganiseerd (in Almere is dit de 23ste…) en de bevrijding is exact 70 jaar geleden.

 

Het Festival wordt dit jaar flink uitgebreid met een aantal podia, verdeeld in het centrum van Almere. Naast het Sena podium op de Esplanade zullen er een podium met jong talent, een jazz/blues podium, een retropodium en een meezingpodium en een kinderplein worden geprogrammeerd. Verder is er het “plein van de vrijheid”  met veel inhoudelijke projecten en worden er vooraf een breed inhoudelijk programma uitgevoerd. Alle details over artiesten, projecten en locaties zullen in februari bekend zijn.

Terug naar het overzicht

© 2021 Bevrijdingsfestival Flevoland - Vrijheid Wereldwijd! | Powered by Codestream 3.6.0