Eerste artiesten BFF 2017 bekend !

Geplaatst op: 02-03-2017 00:00

Artiesten hoofdpodium Bevrijdingsfestival Flevoland bekend.

---binnenkort meer info!--

O.a. Waylon, Broederliefde, Barry Hay, Lisa Loïs en Andy Frasco zullen optreden.

De komende editie van het Bevrijdingsfestival is een bijzondere, het is de 25ste editie !!

 

Broederliefde is dit jaar “ambassadeur van de vrijheid” en komt per helikopter naar Flevoland. Afgelopen jaar braken zij record na record, zo stond hun album maar liefst 13 weken op nummer 1, werden hun singles 15 miljoen keer gestreamd en was de single “Jungle” de meest gestreamde song van het hele jaar in Nederland.

Waylon met een totaal uitverkocht clubtour, een nieuw album en 2 grote Ahoy shows later dit jaar is Waylon naast jurylid in The Voice Of Holland vooral een topartiest die niet alleen 2de werd op het Eurovisiesongfestival, maar ook solo vele hits scoorde.

Barry Hay’s Flying V Formation is een rockband bestaande uit een stel jonge topmuzikanten (van o.a. DeWolff) met veel talent en ambitie met Golden Earring’s Barry Hay als zanger.

Lisa Loïs sings Adele. Lisa tourt met een volledig uitverkochte Adele tribute door het land en slaat haar “hometown” Almere natuurlijk niet over.

Verder zijn er optredens van o.a. Sarah-Jane, de uit Amerika afkomstige Andy Frasco (was vorig jaar dé ontdekking op 5 mei), de Almeerse rapper die dit jaar zeker doorbreekt “Lil MG”, de internationale festival sensatie “Mariachi Reloaded” , en de nieuwe mash-up sensatie “Popgunnn” (zij mixen o.a. Avicii met Queen en Abba met Kanye West). Op de Grote Markt zullen o.a. Peter Beense en Yves Berendse optreden.

 Het Festival wordt dit jaar gecompleteerd met een aantal podia, verdeeld in het centrum van Almere. Naast het Sena Performers podium op de Esplanade zullen er een podium met jong talent (Youth Movement), een retropodium/feestplein en een kinderplein worden geprogrammeerd. Verder is er het “plein van de vrijheid”  met veel inhoudelijke projecten (o.a. speeddaten met veteranen) en wordt er vooraf een breed inhoudelijk programma uitgevoerd.

 

Terug naar het overzicht

© 2021 Bevrijdingsfestival Flevoland - Vrijheid Wereldwijd! | Powered by Codestream 3.6.0