Iedereen bedankt!

Geplaatst op: 06-05-2021 00:00

Iedereen bedankt voor deze “bijzondere” editie van Bevrijdingsfestival Flevoland!! Kijk hier de tv-compilatie terug: https://www.omroepflevoland.nl/gemist/video/210505-bef
en check de foto's op onze Facebook pagina:
https://www.facebook.com/bevrijdingsfestival.flevoland.1

Natuurlijk vieren we volgend jaar weer de Vrijheid met z’n allen op een volle, nieuwe  Esplanade! Waarschijnlijk hebben we dan ook deze vintage website ingeruild voor zo'n hippe dus dat beloofd wat!

Maar ook dit jaar zijn we erg blij met het programma dat we hebben kunnen realiseren, met veel luisteraars, nog meer kijkers en nu al heel, heel veel leuke en hartverwarmende reacties. In zeer korte tijd mogelijk gemaakt en prachtig uitgevoerd!

Graag bedanken wij dan ook alle medewerkers, bedrijven, sponsoren, artiesten en vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt. Uiteraard grote dank aan Omroep Flevoland voor een hele lange dag met een mooi geregisseerd en gefilmd evenement. Miranda, Marco, David, Rob en alle collega’s: echt heel erg bedankt voor de snelheid en professionaliteit!

Dank uiteraard aan Kunstlinie voor niet alleen de zeer mooi uitgevoerde productie maar zeker ook voor de flexibiliteit en aandacht!  Daan, Maarten, Nathan, Bo, Ronny, Ronald, Edwin, Marijn, Michiel, Patricia, Sjaanmarie, Lotje, Anja, Yaïra & Marloes: top!

Ook de inzet van Poppodium de Meester, Jeugdland Almere, Hans van Pauls ijs , de keihard streamende inzet van Tornado streams, Dennis van Dynavoice, United Dance en alle mensen van de Vrijheidsmaaltijd: hartelijk dank!

Uiteraard kunnen wij niet bestaan zonder de steun van o.a. Provincie Flevoland, Gemeente Almere, Almere City Marketing, vfonds, Nationaal Comité 4 en 5 mei, Sena Performers, Prins Bernhard Cultuurfonds en vele, vele anderen. Graag tot volgend jaar!

Productieteam BFF 2021: Tim van Kleeff, Vincent de Lau, Brice Smelt, Paul van Sprundel, Danny van Doorn, Renee van Santen, Melissa Duijn, Marco Stönner. 
Producent en programma: Barry Bouquet

Bestuur Stichting Bevrijdingsfestival Flevoland: Peter de Vreede (voorzitter), Paul van Sprundel (penningmeester), Klaas Jongejan (secretaris).

Terug naar het overzicht

© 2021 Bevrijdingsfestival Flevoland - Vrijheid Wereldwijd! | Powered by Codestream 3.6.0