Officiƫle Bevrijdingsfestival T-shirt

Geplaatst op: 02-04-2014 00:00

Inspiratie
Het thema Vrijheid geef je door is de rode draad in de ontwerpen van de afgelopen jaren. De bekende fakkel, het symbool van de vrijheid en van het Nationaal Comité 4 en 5 mei, is als altijd een onderdeel van het ontwerp. “Met dit shirt wilde ik een positieve boodschap overbrengen, het straalt de blijdschap uit van het gezamenlijk vieren van onze vrijheid. Onze grootouders hebben moeten vechten voor de vrijheid waarin wij mogen leven, eigenlijk zouden we dit elke dag moeten vieren. Daarom vind ik het ook zo belangrijk om mijn bijdrage te leveren aan het Freedom T-shirt waarmee wij deze belangrijke boodschap uitdragen”, aldus een trotse Jan Taminiau. 

John Hind, CEO van WE Fashion, is eveneens blij met de samenwerking: “Vrijheid is een groot goed wat ook bij ons hoog in het vaandel staat. Wij zijn dan ook trots dat WE Fashion wederom haar bijdrage heeft mogen leveren om het vieren van onze vrijheid in ere te houden.”

Exclusief
Het exclusieve Freedom T-shirt, dat op 5 mei wordt gedragen door de vrijwilligers op de Bevrijdingsfestivals, is vanaf 1 april ook te koop in een aantal geselecteerde WE stores en op wefashion.com. Dit is het derde T-shirt in de serie van Jan Taminiau. Er is een dames en een heren versie van het T-shirt beschikbaar.

Terug naar het overzicht

© 2021 Bevrijdingsfestival Flevoland - Vrijheid Wereldwijd! | Powered by Codestream 3.6.0