BFF 2022 EEN GROOT SUCCES!

Geplaats door Barry Bouquet

Wat was het een bijzonder geslaagde editie van Bevrijdingsfestival Flevoland! Met veel, heel veel bezoekers, een top sfeer, prima weer en ruimte voor muziek én inhoud! Van de show van @antoonpb tot de toespraak van @elevchenko en van het concert van onze ambassadeurs @SuzanenFreek tot de speech van @harcourtklinefelter. Vrijheid maak je met elkaar en dat is ook nu, na 2 jaar, weer heel goed gelukt!

Bevrijdingsfestival Flevoland is niet mogelijk zonder de steun van onze partners, sponsoren en vrijwilligers. Graag bedanken wij dan ook @vfonds@NationaalComite4en5mei , @ProvincieFlevoland@Gemeentealmere@VVVAlmere , @AlmereCentrum@OmroepFlevoland en @senarechten voor hun support.
Natuurlijk ook de medewerkers van de gemeentereiniging (toppers!), GGD, brandweer, politie Flevoland en alle mensen van het Rode Kruis: bedankt!

Veel dank ook aan @BTVShowequipment, TSR AV, Drinx, Poppodium de Meester, Homan b.v., ISA security, Jeugdland Almere Stad, Rixax BV, @rocvanflevoland , @Strand22@CameraInstallatie.nl, Fior Network een alle andere leveranciers die hebben bijgedragen aan deze bijzondere editie.

En hulde voor alle vrijwilligers die achter de schermen alles voorbereiden, uitvoeren én weer opruimen. En dit jaar in een hele korte tijd. Dank dus ook aan o.a. Frank en Martijn, Anneke, Fred en alle anderen.

Hands up voor projectteam BFF 2022: Tim van Kleeff, Melissa Duijn, Marco Stönner, Deborah Nel, Brice Smelt, Vincent de Lau, Renee van Santen.

Graag tot ziens op 5 mei 2023, voor alweer de 30ste editie!