Sena Performers Stage

MET DANK AAN SENA PERFORMERS

We wijzen je graag op één van onze partners: Sena Performers. Dankzij deze organisatie hebben we ook dit jaar weer een fantastisch podium met Nederlandse artiesten.

Sena regelt de rechten van muzikanten en producenten. Wordt hun muziek in het openbaar gedraaid? Dan krijgen zij via Sena een vergoeding. Ben je artiest? Zorg er dan voor dat je je aanmeldt bij Sena. Hierdoor loop je geen inkomsten mis!

Muzikanten en producenten krijgen hun vergoeding dankzij muzieklicenties. Bedrijven en organisaties sluiten de muzieklicenties af bij Sena. Zij betalen de geïncasseerde gelden tegen zo laag mogelijke kosten door aan de artiesten. Op die manier krijgen de makers van de muziek waar ze recht op hebben. Ook ondersteunt Sena allerlei projecten. Van showcases, festivals en muziekwedstrijden tot het helpen financieren van albumopnames. Iedereen kan hiervoor een aanvraag doen.

Voluit staat Sena voor Stichting ter Exploitatie van Naburige rechten. Tijdens het Bevrijdingsfestival Flevoland creëert Sena een podium voor talent: het Sena Performers Stage. Artiesten krijgen zo de kans zich te presenteren aan het grote publiek. Talent ontketend!

Wij danken – mede namens alle optredende artiesten – Sena Performers dat zij opnieuw het Bevrijdingsfestival steunen!