Vrijheidsmaaltijd Cultuurdome

Stichting Multiculturele Organisatie Almere organiseert een Vrijheidsmaaltijd die in het teken staat van  Vrijheid en Verbinding

Op zondag 5 mei viert Stichting Multiculturele Organisatie Almere (SMOA) met trots een Vrijheidsmaaltijd in de Cultuur Dome Almere Buiten. Vrijheidsmaaltijd KETI KOTI
Bezoekers kunnen aanschuiven bij een speciale vrijheidsmaaltijd in Almere. De aftrap is een lunch en maaltijdsoep in de Cultuurdome waarbij geïnteresseerden kunnen genieten van een Surinaamse maaltijd.
Met de maaltijden wil de organisatie mogelijkheid bieden om te discussiëren over de betekenis van de bevrijding en vrijheid in het algemeen.

Dit inspirerende evenement, gehouden op de historische dag 5 mei, brengt gemeenschappen samen om de vrijheid te vieren en te reflecteren op het belang van vrijheid voor ons allemaal.

Keti Koti Vrijheidsmaaltijd

12:00 uur Hartelijke ontvangst
12:30 uur welkomstwoord
12:45 uur voordracht
13:00 tot 14:00 uur boeiende dialoog
14:00 tot 15:00 uur hoogtepunten van de dag worden afgesloten met een heerlijke maaltijd, waarbij bezoekers kunnen genieten van traditionele Surinaamse gerechten. Muziek wordt verzorgd door een dj en de kasekoformatie Muziek op Afstand.

De Vrijheidsmaaltijd biedt een platform voor open discussie over actuele mondiale onderwerpen, waaronder de huidige oorlogssituaties en de omstandigheden van vluchtelingen wereldwijd. Hoewel het hoofdzakelijk focust op de Trans-Atlantische slavernij, verwelkomt SMOA een brede dialoog over vrijheid in al zijn vormen.

Met een verwachte opkomst van 50 deelnemers, moedigt SMOA geïnteresseerden aan om zich vooraf aan te melden.
Voor meer informatie over dit evenement en de missie van SMOA kunt u terecht op www.smoa.nl.
Telefonisch opgeven: 06-11196302